ANGUS McFINNEYS FATALE FORSTYRRELSER (2011)
 
ANGUS handler om en københavnsk fotograf, som på grund af sin store tiltrækningskraft på det modsatte køn altid har gang i flere affærer på samme tid. Det gør ham farlig for kvinderne og viser sig at trække fatale følger med sig.
 
Romanen blev nomineret til Weekendavisens litteraturpris.
 
 
Anmeldelser 
ANGUS har fået rigtig fine anmeldelser. Gladest er jeg for netop Weekendavisens, som jeg ikke har lyst til at sakse i. Du kan læse den i sin helhed her. Politiken uddeler fire stjerner under overskriften "Keld Conradsen i god form med sin fjerde roman". Vejle Amts Folkeblad giver fem stjerner og skriver bl.a. "... en ualmindelig finurlig, skæv, eventyrlig roman på sin egen helt stille facon. En skøn læseoplevelse, og en historie, som man sluger så vidt muligt i et drag ... Det er en nydelse at læse Conradsens meget formfuldendte sprog, der sprudler af underfundig humor."  Dagbladenes Bureau, der anmelder for en lang række lokalaviser, giver også fem stjerner: "Keld Conradsens skildring af Angus og de kvinder der omgiver ham er svært underholdende og prægtig læsning".
 
Andre anmeldelser, Litteratursiden.dk: "Jens Christian Grøndahl er ofte blevet rost for at være dygtig til at skrive om kvinders tanker og følelser. Det kan Keld Conradsen i hvert fald også, både når tankerne handler om mand, børn, ægteskab og utroskab, men også når tankerne bliver mere heftige og erotiske." Bogblogger.dk: "Denne her fortælling ender et sted, jeg aldrig havde gættet. Sjovt og mærkeligt. Men så absolut mærkeligt på den gode måde ... jeg slugte den her historie på få dage, fordi jeg ikke havde lyst til at stoppe med at læse." På bogrummet.dk får ANGUS fem stjerner: "... sjov og underholdende, skrevet i et meget humoristisk sprog, og faktisk svær at lægge fra sig." Bogsyn.dk skriver: "Keld Conradsen udviser i denne bog formidabel evne for skribentvirksomhed ... han har et drive i sin form, der får anmelderen klinet til stolen en eftermiddagstid på terassen. Det er simpelthen godt."
 
Og så til de mere lunkne. Else Cornelius er faktisk meget positiv i Berlingske Tidende: "Den historie fortæller Keld Conradsen ironisk og muntert ... en spøjs udgang på en velskrevet historie," men så ender hun med kun at give tre stjerner. Det samme gør Jyllands Posten, der savner mere sex! Surest er Fyens Stiftstidende, der giver to stjerner og endda begår det utilgivelige at afsløre plottet! Han har vist haft en dårlig dag, anmelderen.
 
Hvad synes du selv? Der er kun en måde at finde ud af det! God fornøjelse.
 
Nomineret til
Weekendavisens Litteraturpris
Keld Conradsen